spider toren

487,50

2 dagen

incl. BTW

325,00

1 dag 

incl. BTW

Spider toren
>
  • Spider toren
  • Spider toren
  • Spider toren
<

Producteigenschappen

Lengte
12 meters
Breedte
4 meters
Hoogte
6 meters
Stroombehoefte
1100 watt

Omschrijving

De Spidertoren huren is een ideale manier om uitdaging en plezier met elkaar te combineren. Een Spidertoren is door zijn lengte en hoogte een leuke aandachtstrekker bij uw evenement. De Spidertoren heeft een hoogte van maar liefst 6 meter (!), en bestaat uit 3 'verdiepingen' om uiteindelijk bij de top te komen. Wanneer jij in de Spidertoren zit, is dit een geweldige belevenis. Eerst moet er redelijk veel moeite gedaan worden om omhoog te klimmen en als je uiteindelijk boven bent kan je met volle snelheid naar beneden glijden.

Letop helaas kan de spider torren niet zelf afgehaald worden deze wordt alleen bezorgd.

Laten bezorgen en opbouwen

Vanzelfsprekend kunnen wij uw gehuurde materialen ook bezorgen en ophalen op de door u gewenste locatie. Al onze materialen worden door TR Partyverhuur opgebouwd en Afgebropken.

Begeleiding

Indien u een springkussen of andere opblaasbare attractie huurt bent u verplicht deze onder toezicht te stellen door een volwassen persoon (18+). Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om hem te kunnen  begeleiden dan kan TR Partyvuur dat ook voor u regelen neem hier voor contact op met ons 

Veiligheid

Al onze springkussens, stormbanen zijn voor zien van een certificering. Indient u het srpingkussen zelf doet opbouwen en afbreken kan u gebruik maken van onze op/afbouwinstructie

Daarnaast worden onze materialen na elke verhuuropdracht opgeblazen, schoongemaakt en geïnspecteerd om er altijd zeker van te zijn dat wij u een schoon en veilig artikel leveren.